Velkommen til BUVF.dk

BUVF - Center for Forandringsprocesser tilbyder:

Konfliktmægling
- i parforhold
- i familier
- i virksomheder
- i institutioner

Terapi
- i parforhold
- ved stress
- ved skilsmisse
- ved dødsfad
- ved seksuelt overgreb
- ved vold

Forandringsprocesser har mange former. I BUVF - Center for Forandringsprocesser er fokus på det enkelte individ, der netop kommer til at stå centralt i alle forandringsprocesser. Forandring er en mulighed for udvikling.


At forgribe forandring
Hvordan forandringer imødekommes og bruges fremadrettet afhænger af mange forskellige faktorer. Forandringer udspiller sig i relationen mellem mennesker. Her er forskellige behov og interesser på spil. Det er et grundvilkår. I mange sammenhæng indebærer det nytænkning – at man gør noget nyt.

I BUVF - Center for Forandringsprocesser er den grundlæggende mission, at konsulenterne bistår enkelte personer, par, familier, virksomheder og institutioner med professionel ekspertise. Konsulenterne har mange års erfaring inden for håndtering af konflikter og terapi.


Konflikthåndtering
Konflikter er ikke i sig selv positive eller negative. Afhængig af håndteringen har de positive eller negative effekter og kan dermed være konstruktive eller destruktive. Ved at arbejde med konflikter kan der igangsættes en positiv forandringsproces, der skaber ny udvikling for alle parter. Konsulenterne er uddannet indenfor konfliktmægling, coaching og projektledelse.


Terapi
Konsulenter har forskellige terapeutiske tilgange men arbejder som udgangspunkt med psykodynamisk og eksistentialistisk terapi, tegneterapi, kognitiv, systemisk og narrativ terapi.


Ydelserne tilpasses efter behov og ønsker. Skriv eller ring til BUVF - Center for Forandringsprocesser for nærmere information og evt. aftale.

BUVF.dk - Individuel terapi, parterapi, gruppeterapi, supervision og konfliktmægling i Aalborg, Nordjylland